Home SRP My album Pop Jawa MP3 My Blog

 

 

 Click here to play radio SRP

13-01-2021 

Home
Youtube
Radio
Facebook
BZ Group
My Blog
Album
Resep


 Siaran Radio Popjawa

 

Radio SRP
We are proud to serve the Javanese people with a lot of love and music.

 Live streaming every monday 20:00 till 23:00 CET
 Samben senen ndalu jam 20:00 nganti 23:00 waktu negari welandi

 

 

 

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime

srp@siaranpopjawa.nl

Loading ...

 

 

 

Wis suwe, kowe sing ninggalke
 Pancen suwe, mung ijenen wae
 Rasa lali, sing koq tinggalke
 Rasa tresno, songko kowe

 Opo iki, wis nasipe
 Urip iki, adoh kowe
 Kembang iki, alum ngene
 Tak sirami, tetep alum wae

 Koyo ngene lelakonku
 Urip tanpo kowe ning sandingku

2004-2021, Karijodinomo

 

web counter